Elävää raakakasvisruokaa -kurssi
7-11.4.25 Koivikossa, Mikkelissä
- Kurssin järjestää: Terveysprojekti Karpalo ry
- Kurssi järjestetään kohteessa: Koivikko- Elämäntapa Instituutti, Koivikontie 8, 50200 Mikkeli, 040 5005517, koivikkolife@gmail.com
- Kurssin lääkäri: Outi Haggren, kardiologi, sydänkuntoutuksen väitöskirjatutkija ja Suomen elämäntapalääketieteen yhdistyksen puheenjohtaja
- Ohjaajat keittiössä: Anna-Liisa Tarro, suurtalouden työnjohtaja, ruoanlaitto- ja terveyskurssien vetäjä
- Leif Granholm, diplomi-insinööri, terveyskurssien vetäjä
- Pia Jarlas, restonomi, terveyskurssien vetäjä
Luennoitsijat:
Aki T. Pirskanen, kansanterveystieteen maisteri, ratkaisukeskeisen terapian maisteri ja terveysprojekti Karpalo ry:n puheenjohtaja
Outi Haggren
Pia Jarlas ja Leif Granholm
Liikunnan ohjaaja N.N.
Ma 7.4.25
11:00 Saapuminen Koivikkoon ja majoittuminen
12:00 Lounas (Keittiöväki esittelee ruokapöydän antimet)
13:00 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
13:30 Vapaata aikaa
14:30 Luento: Elävä raakaravinto,
mitä se on ja tavallisimmat valmistusmenetelmät
Pia Jarlas ja Leif Granholm , kolmannessa kerroksessa
16:00 Keittiön esittely
16:30 Lepoa
17:00 Päivällinen (Keittiöväki esittelee ruokapöydän antimet)
18:00 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
19:00 Iltatapaaminen kolmannessa kerroksessa, tutustutaan toisiimme
22:00 Hyvää yötä!
Ti 8.4.24
07:00 Valmistetaan yhdessä aamiainen keittiöllä
08:00 Aamiainen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
09:00 Aamuliikuntaa (tapaaminen pääovella)
10:00 Raaka-aineiden esittely , Anna-Liisa Tarro
10:45 Valmistetaan yhdessä lounas keittiöllä
11:45 Lepoa
12:30 Lounas (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
13:30 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
14:30 Valmistetaan yhdessä päivällinen keittiöllä
16.30 Lepoa
17:00 Päivällinen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
18:00 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
19:00 Idätys ja versotus Pia Jarlas ja Leif Granholm
20:00 Vapaata
22:00 Hyvää yötä!
Ke 9.4.24
07:00 Valmistetaan yhdessä aamiainen keittiöllä
08:00 Aamiainen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
09:00 Aamuliikuntaa (tapaaminen pääovella)
09:30 Luento: Aivoterveys ja elävä ravinto . Aki T. Pirskanen nauhoitettu , kolmannessa kerroksessa
10:30 Valmistetaan yhdessä lounas keittiöllä
12:00 Lepoa
12:30 Lounas (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
13:30 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
14:30 Valmistetaan yhdessä päivällinen keittiöllä
16:30 Lepoa
17:00 Päivällinen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
18:00 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
19:00 Sauna
22:00 Hyvää yötä!
To 10.4.24
07:00 Valmistetaan yhdessä aamiainen keittiöllä
08:00 Aamiainen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
09:00 Aamuliikuntaa (Tapaaminen pääovella)
09:30 Luento: Miten voit estää kansansairauksiin sairastumisen tai päästä niistä eroon?
Outi Haggren kolmannessa kerroksessa
10:30 Valmistetaan yhdessä lounas keittiöllä
12:00 Lepoa
12:30 Lounas (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
13:30 Liikuntaa yhdessä tai yksin
14:30 Valmistetaan yhdessä päivällinen keittiöllä
16:30 Lepoa
17:00 Päivällinen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
18:00 Liikuntaa yhdessä tai yksin (tapaaminen pääovella)
19:00 Karpalopiiri, palautekeskustelu
22:00 Hyvää yötä!
Pe 11.4.24
07:00 Valmistetaan yhdessä aamiainen keittiöllä
08:00 Aamiainen (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
09:00 Aamuliikuntaa (tapaaminen pääovella)
09:30 Luento: Mitä on kokokasvisruoka eli kokaru? Outi Haggren kolmannessa kerroksessa
10:30 Valmistetaan yhdessä lounas keittiöllä
12:30 Lounas (Kurssilaiset esittelevät ruokapöydän antimet)
13:30 Pakkaamista. Hyvää kotimatkaa!